Cautare

665 de rezultate pentru "com sanmartin bihor" (8.23 secunde)
Deputatul UDMR Bihor Lakatos Péter considera ca, in acest moment, cariera lui Traian Basescu a ajuns in punctul culminant. ... Nici liderul PSD Bihor nu vede posibila o colaborare a PSD cu PD.
Surse liberale au declarat, in luna ianuarie, ca Partidul National Liberal intentioneaza sa-l retraga pe Ilie Bolojan, fost prefect al judetului Bihor, din functia de secretar general al Guvernului si sa-l sustina la alegerile locale pentru postul de primar al municipiului Oradea.
Propus pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean Bihor, senatorul s-a declarat surprins de nominalizare. ... Desemnat candidat pentru sefia Consiliului Judetean (CJ) Bihor, Tarle s-a aratat surprins, el declarand Realitatii bihorene, la putin timp dupa ce Olteanu i-a anuntat candidatura, ca nu stie nimic.
"Venind in Bihor, mi-am amintit de 'Scrisorile persane' ale lui Montesquieu, o carte alegorica despre vizita unui persan la Paris. ... "Felicit judetul Bihor pentru productia mare de candidati, pentru ca vad ca ati ajuns deja sa faceti si export in Vechiul Regat".
In replica, Sorin Oprescu a afirmat luni ca Vasile Blaga, contracandidatul sau in turul secund, a fost implicat politic in timpul mineriadelor, fiind lider al FSN si prefect de Bihor, pe cand el activa ca medic, neavand nicio functie publica.
Conform surselor citate, este vorba despre filialele Alba, Arad, Bihor, Brasov, Cluj si Mures.
Demisiile de onoare nu cred ca se impun, deoarece, in opinia mea, ar slabi partidul si ar putea duce la disparitia lui", a declarat presedintele PRM Bihor, Paul Magheru.
In Bihor, relatia dintre UDMR si PCM este vazuta ca o solutie de compromis in perspectiva alegerilor parlamentare, cauza reprezentand-o numarul scazut de circumscriptii electorale. ... In Bihor va trebui sa gasim o cale a compromisului, fiind mai putine circumscriptii electorale decat in secuime.
Acestia o considera nestatutara si facuta in pripa, fara a avea legatura cu realitatile din judetul Bihor.
*In Bihor alianta nu este necesara In Bihor, UDMR nu pare a fi tare preocupata de aceasta alianta, considerand ca ea este cu adevarat importanta acolo unde exista o populatie maghiara numeroasa cum sunt judetele Covasna si Harghita.
Fostul presedinte al PSD Bihor Mihai Bar nu se dezminte. ... In Bihor nu face Geoana legile, exista un statut pe care trebuie sa-l respectam toti cei din PSD, indiferent de organizatia judeteana din care facem parte.
Reprezentantii PSD au fost chemati in urma cu cateva zile, cu mic, cu mare, la Bucuresti pentru a discuta pe marginea situatiei filialei judetene din Bihor. ... S-a discutat despre sarcinile pe care le va avea comitetul de coordonare al PSD Bihor odata cu apropierea alegerilor.
Dupa ce saptamana trecuta au propus un plan pentru redresarea justitiei si a sistemului sanitar, reprezentantii PSD Bihor au hotarit sa se ocupe in aceasta saptamana de proiectul pe care il propun pentru agricultura. ... Ultimele piersici din Paleu Nici situatia agriculturii din Bihor nu este stralucita.
"Am ajuns la concluzia ca e mai bine pentru noi si PSD Bihor ca viitorii alegatori sa-i cunoasca inca de pe acum pe candidatii nostri, ca sa stie ca PSD vine in fata lor cu o propunere serioasa, iar politicienii care vor reprezenta celelalte partide politice sa-si cunoasca din timp contracandidatii", a explicat Claudiu Pop.
Ajutoare cu 28% mai mari pana in 2009 Ajutorul pentru incalzirea locuintei cu gaze naturale se va majora in doua etape, cu aproximativ 18% in perioada noiembrie-decembrie 2008 si cu inca 10 % de la 1 ianuarie 2009, conform unui comunicat remis de Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse prin Directia de Munca si Protectie Sociala (DMPS) Bihor.
La randul sau, presedintele PC Bihor, Traian Bodea, reprezentantul unui partid care a facut parte doi ani din Guvernul Romaniei, a declarat ca Romania are cea mai slaba infrastructura din Uniunea Europeana.
Acesta va fi insotit de presedintele Camerei Deputatilor, liberalul Bogdan Olteanu, de presedintele Consiliului Judetean Bihor, Radu Tirle, si de primarul Ilie Bolojan. ... Anuntul acestei manifestari a fost facut de deputatul Cornel Popa, presedintele organizatiei judetene a PNL Bihor.
Candidatul PDL Bihor la Camera Deputatilor in colegiul 9 Oradea, Octavian Bot, a declarat, marti, intr-o conferinta de presa, ca, daca va strange un numar mai mic de voturi decat contracandidatii sai, se va impusca in direct, intr-o emisiune televizata.
Deputatul UDMR Bihor Lakatos Péter si-a exprimat nemultumirea si ingrijorarea fata de situatia politica si economica prin care trece in prezent Romania si de modul in care inteleg unii politicieni sa gestioneze aceasta situatie inaintea campaniei electorale.
Desi nu mai candideaza pentru un nou mandat de parlamentar, deputatul Paul Magheru, presedintele PRM Bihor, le-a cerut colegilor de partid sa faca o campanie curata, asa cum se intampla in alte state civilizate.
google-analytics.com